Mekaniker i Nykøbing F & Horbelev

Din Bil Doktor i Horbelev og Nykøbing F er dit lokale autoværksted på Falster. Vi giver dig venlig betjening og professionel håndtering af din bil. 

Værkstedet der tidligere hed Horbelev Autoservice i Horbelev har eksisteret i over 50 år, og det har engang været traktor værksted. Ligesom der oppe på loftet var en hel reservedels afdeling. Tilbage i tiden var der rigtig mange mennesker ansat på autoværkstedet. I dag er vi et par svende og et par lærlinge. Nuværende ejer Patrick Vendelboe har drevet værkstedet fra matriklen siden 2008. 

På autoværkstedet i Horbelev vil du møde Bruno, der har været ansat i over 35 år. Han blev også udlært på adressen, under den tidligere ejer.  Han er vellidt blandt vores kunder, og meget dygtig til sit arbejde. Bruno kan løse stort set alle problemer på enhver bil. 

Autoværksted Nykøbing Falster.

I maj 2018 udvidede Din Bil Doktor med en afdeling på Østerbrogade 92 4800 Nykøbing F.  Vi har til huse der hvor det tidligere Eriks Autoservice lå. Lige der hvor Enighedsvej krydser Østerbrogade. 

På værkstedet i Nykøbing vil du møde vores mekaniker Dennis der blev udlært hos Horbelev Autoservice. Dennis har de sidste 5 år været selvstændig, med autoværksted i Køge og Næstved. Dennis har stor erfaring med reparation af alle bilmærker. Og der er ikke nogen opgave der er for lille til Dennis. Han tager det hele med et smil. 

På vores autoværksted, har vi også en lærling ansat som du primært møder i Horbelev, men han er også at finde i Nykøbing til tider.  I Januar 2021, har vi ansat endnu en lærling. 

I vores modtagelse har vi Malene siddende. Det er som regel også hende du får fat i når du ringer til os. Malene står for al vores bogføring, regnskab og alt det Patrick ikke kan nå i dagligdagen. Malene er både i Horbelev og i Nykøbing. 

Hos Din Bil Doktor kan vi også reparerer trailere, have traktorer og nogle lastbiler. Vi er et meget allround værksted og vi er absolut ikke bange for at prøve nye ting – du kan se et udpluk af hvad vi kan reparere ved at klikke her

Vores mekanikere er et par gange om året på efteruddannelse, dette for at sikre dig at de er opdateret med den sidste nye viden indenfor reparation af biler. 

Teknicar autoværksted på Falster

I 2017 indgik Din Bil Doktor en samarbejdsaftale med Teknicar, som er et dansk værkstedskoncept for frie værksteder. Når du får din bil repareret på et Teknicar autoværksted, er du sikret 3 års garanti på udført arbejde. Igennem Teknicar har vi adgang til serviceskema, bulletiner osv. der gør at vi kan servicere din bil indenfor garantiperioden. Du beholder altså din bils garanti, selvom du får den repareret på vores værksted.  Det er også igennem Teknicar at vores mekanikere kommer på relevante kurser. 

1 gang om året bliver vores autoværksted certificeret. Dette for at vi som værksted lever op til den standard du som kunde kan forvente af os. Det betyder at der kommer en konsulent fra Teknicar ud og gennemgår værkstedet med kritiske øjne. Somme tider er der ting der skal rettes, andre gange er det hele som det skal være. I Nykøbing er vi certificeret som Guld værksted og i Horbelev er vi certificeret som Sølv værksted. Vi får vores varer fra Au2parts som er en del af hele CAC kæden som Teknicar er en del af. Du kan trykke her hvis du vil læse mere om Teknicar. 

Falck Bonusværksted – Få 10 % rabat på dit abonnement

I 2019 blev Din Bil Doktor, Falck Bonusværksted, det betyder at du som Falck kunde kan gøre brug af de fordele du har i dit abonnement hos os. For at blive bonusværksted hos Falck, er der en masse kriterier vi skal leve op til. Derfor kan du trygt aflevere din bil på vores autoværksted, da du er sikret fair priser samt professionel behandling af din bil. Du kan læse mere om dine fordele som Falck vejhjælps kunde – ved at trykke her. 

Biludlejning Falster – Dag, uge eller månedsleje med fri km. 

Selvom vores hovedbeskæftigelse er at drive autoværksted, så har vi også stor succes med biludlejning. Både på dags, uge og månedsbasis. Vores biler er gode velkørende biler, i alle størrelser. De er alle ny serviceret og gennemgået af vores erfarne mekanikere. 

Er du træt af det offentlige, men har du måske ikke helt økonomisk frirum til at købe en bil, med dertil hørende udgifter såsom, vægtafgift, forsikring, reparationer, dæk osv. Så er det måske en løsning for dig at langtidsleje din bil. Vi tilbyder langtidsleje, så længe du ønsker. Alt du betaler er den faste månedlige leje og brændstof. Alt andet sørger vi for. Sprænger der en pære eller skal bilen til service, så ringer du bare og aftaler en tid. Det kommer ikke til at koste dig en krone. 

At leje en bil, er en nem måde at have bil på. Du kender altid dine udgifter uanset hvad der sker.  Dog opkræver vi en selvrisiko hvis du har lavet en skade på bilen. 

Når du lejer bil hos Din Bil Doktor får du ikke det nyeste af det nyeste, men du får en bil der passer til dit behov. Vi giver dig ikke en Diesel bil hvis du kun har behov for kører små ture. Men hvis du er pendler og skal køre langt hver dag, så ville det være oplagt med netop en Diesel bil. Det er derfor i samråd med dig at vi finde den bil der passer bedst.  Du kan læse meget mere om vores biludlejning hvis du trykker her. 

LIQUI MOLY LongLife Center 

I 2020 indgik CAC et samarbejde med den tyske smøremiddels fabrikant Liqui Moly. De er især kendt for deres additiver, olier samt bilpleje. Vores autoværksted er blevet en del af dette netværk, hvor kerneværdien er Liqui Moly produkter i kombination med professionel og faglig uddannet personale. Produkter fra det tyske firma, hjælper os med at holde din bil kørende. De er især kendt for deres effektive additiver. Hvis du ikke ved hvad additiver er for en størrelse, så kan du læse mere om dem ved at følge dette link. Vi er stolte af at være en del af samarbejdet med Liqui Moly, da deres produkter er lavet af de bedste råvarer og vi som værksted har altid en problemknuser indenfor rækkevidde hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan finde meget mere information om Liqui moly – ved at trykke her

Hvem har Din Bil Doktor autoværksted?

Patrick Vendelboe ejer værkstederne. Han blev udlært hos Lada i Nykøbing F i 2002. Har efterfølgende arbejdet på et Hyundai autoværksted og han har været forbi et Skoda værksted samt et par frie værksteder, inden han valgte at blive selvstændig. Patrick har stor erfaring med reparation af alle slags biler, herunder også veteranbiler.