Vi er LIQUI MOLY forhandler.

Liqui Moly - Long Life Center  

LIQUI MOLY – kåret som bedste oliemærke

I 2020 blev Din Bil Doktor, LIQUI MOLY Longlife Center- læs mere om os ved at klikke her Det betyder at vi er kommet med i et landsdækkende netværk, hvor LIQUI MOLY produkter, såsom motorrens, additiver, olier og bilpleje udgør kerneværdien. Vi ønskede at komme med i Longlife centeret, da vi gerne vil integrere produkterne i vores hverdag. Det er vigtigt for os, at din bil får det bedste smøremiddel der findes på markedet.

Vi har hele tiden adgang til et team af specialister indenfor LIQUI MOLY produkter, det betyder at vi får den korrekte sparring hver gang.

LIQUI MOLY er et tysk brand der er verdenskendt indenfor førsteklasses smøremidler. Med mere end 4000 forskellige produkter, finder du et nøje tilpasset produkt til ethvert køretøj i hele verden. Produkterne øger levetiden for motoren og sikre dens ydeevne og funktion i mange år. Det er til gavn for dig, din pengepung og selvfølgelig for miljøet.

De høje standarder, de bedste råmaterialer og gentagende kontrol garantere dig den bedste kvalitet. Alle produkter bliver udviklet og produceret i Tyskland. Firmaet har eksisteret i 60 år og der bliver hele tiden sat nye målestokke for ydelse og kvalitet. De fleste løsninger er baseret på egne opskrifter, som løbende bliver testet og tilpasset efter behov. Alt bliver kontrolleret til mindste detalje – fra råvareleveringen over produktionen til distributionen.

Det er da derfor heller ikke uden grund at LIQUI MOLY er Tysklands mest populære oliemærke. De er i flere år i træk kåret af de tyske bilmagasiner til topmærke, bedste brand osv.

Hvilken olie passer til min bil?

Det kan være svært at finde ud af hvilken olie der passer til netop din bil. Bruger du den forkerte kan du i værste tilfælde skade bilens motor. Tryk her – og prøv vores olievejviser som hjælper dig med at finde den rigtige olie til netop din bil. Olie fra LIQUI MOLY er godkendt af førende bilproducenter og lever op til deres krav, og der er taget højde for de forskellige egenskaber som hver producent kræver til netop deres bilmærker.

Olierens fjerner de sidste urenheder der kan sidde tilbage når du skifter olie. Derfor anbefaler vi at du benytter en olierens fra LIQUI MOLY der indeholder aktive renseadditiver, der trækker sod og snavs ud af motoren. Ved brug af olierens ved hvert olieskift sikre du en optimal ydelse samt mindre slitage på motoren. Når du får din bil serviceret på vores værksted, bruger vi altid den anbefalede olie der passer til netop din bil. Men, hvad er det med de der additiver og motorrens der er så godt?

Liqui Moly Additiv

Ligesom du passer på din egen krop, og sørger for at give den gode vitaminer og mineraler, så kan du også være ekstra god ved din bil. Additiver sørger for indvendig rengøring og korrosionsbeskyttelse. Når du tilfører din bil LIQUI MOLY additiver forbedre du nogle af bilens egenskaber. Det er aldrig for tidligt at starte med at bruge additiver, og vi anbefaler at du allerede starter med at bruge det, når bilen er ny for at forebygge eventuelle problemer, såsom stigende brændstofforbrug eller dårligere trækkraft.

Du afkalker jævnligt din kaffemaskine, da den ellers bliver langsom og begynder at larme. Du bør også rense dit brændstofsystem med jævne mellemrum. Det kan du gøre ved at tilfører et additiv til bilens brændstof. Det er nemt at bruge, og godt for din bil.

Additiver findes til både benzin-, diesel- og hybridbiler, og vi tilbyder additiver til alle biltyper. Til nogle ældre biler, som aldrig har været renset, kan det være en god idé at få foretaget en motorrens først. Du kan læse mere om hvad en motorrens kan gøre for din bil ved at klikke her. Hvis du er i tvivl om hvilke additiver din bil har behov for, så spørg os. Vi har også skrevet en artikel om additiver – du finder den her