Gratis lånebil under reparation

3 års garanti på reparationer

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler. Så selvom din bil stadig er under fabriksgarantien, så kan vi sagtens udfører reparation på den, uden at du mister garantien.  Iht. gældende EU lovgivning skal vi som bilværksted anvende reservedele af original kvalitet samt servicere og reparere efter bilfabrikantens forskrifter.  Det betyder for dig som bilejer, at du uanset om du har købt en ny Audi, VW, Citroén eller Peugeot sagtens kan kører ind på vores værksted og samtidig beholde garantien. Vi reparer alle slags køretøjer så om du har en bil, trailer, havetraktor, varebil eller en gammel veteranbil, så kom trygt til os. Hos Din Bil Doktor udfører vi alle slags autoreparationer.  Så om din bil skal have skiftet Olie, Kobling, Tandrem eller Rude så kan vi hjælpe dig med det.  Vi stiller også en gratis lånebil til rådighed imens din egen bil er på værksted. Vil du lære din auto doktor bedre at kende – så klik her

Tilbud på reparation

Du kan nemt få et uforpligtende tilbud på autoreparationen. Du kan vælge at kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller du kan ringe til os på tlf. 70 70 79 29. Hvis din bil skal til syn, anbefaler vi at du kører den til synshallen, og får en mangelliste fra synsmanden. Så kan vi nemt give dig et konkret tilbud på reparationen. Vi kan også starte med at gennemgå bilen og efterfølgende kører den til syn. Du vil herefter få et tilbud på reparation hvis bilen skulle have nogle fejl og mangler til syn. Vi samarbejder med Applus i Nykøbing F og Falsters Bilsyn i Stubbekøbing.  Der er ingen reparation der er for stor eller lille, så tøv ikke med at kontakte os.  

Skade på bil hvad gør jeg?

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, hvilket betyder at vi kan taksere og reparere din skadet bil. Hvis du har fået en skade på din bil, skal du først kontakte dit forsikringsselskab og melde skaden. Dette kan du som regel gøre på tlf. eller online på deres hjemmeside. Herefter kommer du til os med bilen. Vi kan også være behjælpelige med at udfylde en skadeanmeldelse. Vi takserer bilen dvs. vi tager billeder af skaderne og vurdere hvad der skal laves. Vi kontakter dit forsikringsselskab som godkender reparationen, og så går vi i gang. Alt efter hvor meget der skal laves, om bilen skal til autolakerer eller ej skal du regne med der kan gå 1-2 uger inden du har din bil igen. På vores bilværksted står vi for det hele, taksering, opretning, reparation og lakering, så du skal ikke tænke på noget.  Hvis du har behov for det, får du en gratis lånebil. Hvis bilen er totalskadet, så vil taksator ringe til dig og aftale nærmere om hvad de vil give for bilen. Dette er selvfølgelig kun relevant, hvis du har kaskoforsikring på.

Stenslags reparation eller udskiftning af rude

Hvis du har fået et stenslag i din forrude, er det bedst at få det repareret med det samme. Så er der større chance for at du kan forhindre at stenslaget begynder at revne, og du så i stedet skal udskifte hele ruden. Det koster kun 349,00 kr. hos os at få lavet et stenslag. Det er ikke alle stenslag der kan repareres men de fleste kan. Kom forbi vores værksted, så kan vi med det samme se om det kan repareres eller ikke. Hvis det ikke kan repareres, så kan vi også hjælpe med at skifte hele ruden. Hvis du har glasskade på din forsikring, så skal du starte med at melde skaden, og herefter tager vi kontakt til dit forsikringsselskab.

Dæk og fælge

Vi udfører reparation af dæk og fælge. Er du punkteret, så kan vi lappe det og du kan hurtigt komme videre. Hvis du oplever rystelser når du kører, kan det være tegn på at dine dæk trænger til en afbalancering. Vi har maskinerne til at afbalancere hjul op til 24 tommer. Hos Din Bil Doktor kan du få gode tilbud på dæk og fælge. Vi har sommer, vinter og helårsdæk. Du kan få dem i kendte mærker såsom Continental, Michelin & Yokohama. Eller vi har mulighed for at montere lavpris dæk, som er rigtig gode til prisen. Skal du bruge nye fælge, så har vi også mange forskellige muligheder. Specieldæk til f.eks. havetraktor eller lign, kan vi også give gode tilbud på.

Hjulskift og dækopbevaring

Vi har de billigste priser på hjulskift og opbevaring af dine hjul på hele Falster.  For kun 250,00 får du skiftet dine hjul, og vi tager kun 100,00 kr. pr. sæson for opbevaring af hjul. Hvis du er Falck vejhjælps kunde, kan du få gratis hjulskift og opbevaring. Spar dig selv for besværet, ved at skulle læsse dine hjul ind og ud af bilen når de skal opbevares. Lad os opbevare dem for dig på vores dækhotel.

Motorlampe lyser

Du kender det sikkert, pludselig begynder din bils motorlampe at lyse, og du aner ikke dine levende råd. På vores værksted har vi en computer og et program der gør at vi kan se hvad der måtte være galt inde i bilens motorstyring. Vi kan lave en såkaldt fejlkodeudlæsning med vores OBD tester. Vores tester kan “tale” med de fleste bilmærker. Og ud fra hvad testeren siger, kan vi finde ud af hvad der er galt med bilen og udfører den reparation der kræves.

Serviceeftersyn & Olieskift

Alle biler skal have lavet service og skiftet olie, for at fungere optimalt. Hos os kan du få forskellige slags service. Vi har basisservice, lille service og stort service. Alle service udføres i overensstemmelse med bil producentens forskrifter, så du beholder garantien på din nye bil selvom du får lavet service hos os.  Vi har skrevet en artikel om serviceeftersyn. Læs her og få svar på hvad forskellen er på olieskift og serviceeftersyn.

Airconditionservice

Hvis din bil har aircondition er et service nødvendigt for at opretholde funktionen på anlægget.  Vi anbefaler at få serviceret dit anlæg hvert 2. år.  Klik her – og læs mere om hvordan dit aircondition anlæg virker. 

Autolakering & Rustbeskyttelse

Ved skader eller reparationer hvor bilen skal lakeres, bruger vi samarbejdspartnere til den opgave. Vi har hos Din Bil Doktor ikke mulighed for at lakere selv. Det samme gør sig gældende for rustbeskyttelse/undervognsbehandling. Her har vi et samarbejde med PAVA i Nykøbing Falster . Du behøver ikke selv køre din bil til undervognsbehandling, vi kan sagtens stå for det hele, også kontakten til Pava. Så aflever blot din bil til os, så skal vi nok sørge for at få den bragt sikkert frem.

2 & 4-hjulsudmåling

Vores værksted udfører selvfølgelig også 2 og 4-hjuls udmåling. Dette skal du få lavet hvis din bils hjul er ude af sporing, og de måske “æder” dækkene på den ene side, eller du føler at bilen trækker til den ene eller anden side.

Autoværksted i Nykøbing Falster & Horbelev

Som ovennævnte nok antyder, er vi et allround autoværksted, der kan tage hånd om de fleste reparationer. Vi kommer på kursus flere gange om året, så vi er hele tiden opdateret inden for bilen verden. Da vi har 2 værksteder, er vi også mere fleksible.  Vi kan det meste i Nykøbing, men de fleste skader reparere vi i Horbelev, her har vi mere plads til pladearbejde. Kom ind – og lad os tage os godt af din bil.