fbpx
  3 års garanti på alle reparationer

Biludlejning i Nykøbing F

Biludlejning Falster

Vi tilbyder udlejning af personbiler og varevogne

Når du lejer bil hos os, kan vi garantere at bilen er serviceret og tjekket igennem på vores værksted. Har du behov for leje på månedsbasis, så kontakt os gerne og hør om dine muligheder.

Personbiler

Dag

fra 300 kr. inkl. fri km.

Weekend

fra 500 kr. inkl. fri km.

Uge

fra 1.500 kr. inkl. fri km.

Depositum

1.000 kr.

beløbet tilbagebetales ved returnering af køretøjet i samme stand som afhentet i.

Små varevogne

Dag

fra 400 kr. inkl. fri km.

Weekend

fra 700 kr. inkl. fri km.

Depositum

1.500 kr.

beløbet tilbagebetales ved returnering af køretøjet i samme stand som afhentet i.

Varevogne

Dag

fra 500 kr. inkl. fri km.

Weekend

fra 900 kr. inkl. fri km.

Depositum

2.000 kr.

beløbet tilbagebetales ved returnering af køretøjet i samme stand som afhentet i.

Leje af bil

Hos Din Bil Doktor, har vi også biludlejning og her kan du leje en personbil på dags, uge eller månedsbasis. Vores varevogne udlejer vi kun på dagsbasis. Står du i en situation hvor du skal bruge en bil i en periode, men ikke har de store ønsker om at købe en, så er det en god idé at leje. Du betaler en fast pris pr. mdr. og så har du kun udgifter til brændstof. Alt andet står vi for, dvs. vægtafgift, forsikring og reparationer på bilen.

Selvom de fleste af vores udlejningsbiler har nogle år på bagen, så er de sikre og lovlige at køre i. Du kan derfor ikke forvente at du lejer en ny bil, men du kan forvente at den er gennemgået og serviceret på vores værksted. Skulle uheldet være ude, så har vi vejhjælp på alle vores udlejningsbiler.

OBS: Det er desværre ikke muligt at leje biler til udlandskørsel.

Billeje med fri km.

Hos andre udlejningsfirmaer, har du som regel kun X antal kilometer med i prisen, herefter koster det et beløb pr. kørt kilometer. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære. Derfor er vi ligeglade med om du kører 100 eller 1000 km. pr dag. Vores pris er den samme. Du ved derfor hvad det koster dig uanset hvor meget du kører.

Biludlejning Falster

Da vi har to værksteder, er det muligt at afhente din nye lejebil enten i Nykøbing F. eller Horbelev.

Hvis du vil langtidsleje en bil, vil vi spørge ind til hvad du skal bruge den til og hvor mange km. du regner med at køre. Dette er for at finde den bil der passer dig bedst. Det vil jo ikke give mening at vi giver dig en diesel bil hvis du kun skal køre små ture rundt i byen. Ligesom det heller ikke giver mening, at du får en lille C1 eller Aygo, hvis du skal have barnevogn, barn, hund og mand med i bilen. Vi vil til enhver tid forsøge at tilpasse os dine ønsker så vidt muligt. Dog er det ikke muligt at ønske specifikke mærker, modeller eller årgange.

Billig biludlejning

Vores priser er helt fair, og i den billige ende. For at leje bil hos os kræver det ikke andet end et gyldigt kørekort, betaling af lejen på bilen inden du kører samt et depositum på 1000 kr. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 29 og hør mere om dine muligheder for at leje en personbil eller en varevogn.

Jeg vil gerne ringes op …