Covid-19 Retningslinjer

Lad os stå sammen

Autoværksteder er ikke ramt af restriktionerne, så vi må gerne holde åbent. Det gør vi selvfølgelig, men det er stadig vigtigt, at vi alle tager vores forholdsregler. Hos Din Bil Doktor er din og vores medarbejders sikkerhed ikke noget vi spøger med, ej heller noget vi går på kompromis med. Det er derfor vigtigt at du hjælper os med at overholde de gældende retningslinjer når du besøger vores værksted.

Vi er glade, hvis du:

– bruger mundbind, hvis du er fritaget respektere vi selvfølgelig det. – bliver i kundeområdet eller ved indgangen – holder afstand – både til medarbejdere og øvrige kunder Vi opfordrer endvidere til, at alle vasker hænder og benytter de opstillede håndsprits automater.

Vi sørger for, at:

– bilen bliver desinficeret indvendig, både inden bilen kommer på værkstedet, og inden den bliver leveret til dig igen – bilens dørhåndtag bliver desinficeret – vores mekanikere benytter handsker Selvom vi gerne ville, så giver vi desværre ikke hånd
Har du eller én fra din husstand symptomer, beder vi dig om at vente med at besøge os, til du og / eller din samboende har været symptomfri i 48 timer.